Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

07:47
Відкриття пришкіьного табору

4 червня в НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – Покровський ліцей» відбулося свято - відкриття пришкільного табору. Наш табір носить назву «Оптиміст», бо зібралися в ньому веселі, активні, кмітливі, до всього цікаві діти.

Табір «Оптиміст» Покровського ліцею нараховує 148 дітей (з них 14 – пільгових категорій), що об’єднані в 11 загонів. Працюють з дітьми понад  20 педагогів, бібліотекар, психолог, вчителі фізичної культури та інформатики, соціальний педагог, музичний керівник.

Свято відкриття табору розпочали старша вожата Клименко Анна Іванівна, командир штабу «Лідер» Дурденко Юлія  та учні 4-А, 4-Б класів, які привітали проникливим поетичним словом всю шкільну родину на дитячому святі.

У своєму привітальному слові начальник табірної зміни Кравчун Руслана Юріївна ознайомила всіх з режимом роботи, повідомила, що під час перебування у таборі на дітей чекають веселі конкурси, інтелектуальні програми та спортивні естафети. Також є нагода відвідати безліч цікавих гуртків.

Заступник директора з навчально-виховної роботи початкових класів Карабут Наталя Михайлівна побажала всім активного і безпечного відпочинку, гарного настрою, співпраці вчителів та учнів, і дарувати один одному посмішку.

Право підняти прапор початку табірної зміни було надано відмінникам та кращим учням ліцею.

Великі пошукові старання, вміння декламувати, співати, танцювати, продемонстрували учні всіх загонів на святковій лінійці. З особливою приємністю хочеться відзначити талановитих танцюристів 4-А класу, які зачарували всіх присутніх стихією бального танцю.

Нехай атмосфера добра, співпраці, взаєморозуміння, бажання навчитись чогось і побачити нове і незвідане, фізично змужніти, створити міцну шкільну родину існує в нашому таборі впродовж усього терміну!

 

Переглядів: 592 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: