Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:10
Відпочинок у пришкільному таборі "Оптиміст"

   Літо – пора відпочинку! Літо, літо, літечко – золота пора, про це знає уся дітвора. А побувати у таборі, добре відпочити, набратися сил, щоб у наступному навчальному році дати фору однокласникам найжаданіша мрія кожної дитини.
Щороку Покровська селищна рада приділяє велику увагу відпочинку та оздоровленню дітей. Цього року, на базі опорної школи НВК «Покровський ліцей», було організовано роботу пришкільного табору «Оптиміст» з денним перебуванням, який щиро зустрів школярів не тільки з ліцею, а й із філій. 
   Протягом 14 днів багато дітей здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, знайшли нових друзів, дізналися багато нового, розвинули творчі здібності, проявили свою фантазію та просто весело провели час, навчилися дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.

   Колектив вихователів – це ті ж самі вчителі, які відпрацювали весь навчальний рік і зараз творчо віддаються справі у нашому таборі. До роботи були залучені 40 педагогів. Активно працювала мовна школа «Rainbow» та гуртки: «Творчі долоньки», «Юні майстри», «Спартак», «Вокальний», «Ерудит», «Чарівний пензлик», «Казковий дивосвіт»
   Цього року у нашому таборі відпочило 258 дітей. Це учні 1-4 класів та 35 вожатих з числа 5-8 класів. Було створено 14 загонів. Кожний з них мав свою назву та девіз. 
Перед школярами відкрився світ цікавих ігор, конкурсів, майстер – класів, змагань, зокрема: «Здоровому все здорово », «Пошук скарбу», «Алло! Ми шукаємо таланти» інсценізація казки, конкурс малюнка «Я малюю світ», спортивні змагання, випуск стіннівки «Наш табір», спортивний квест «Ми за здоровий спосіб життя» та пошуковий квест «Робінзони» і багато іншого. 
  Краєзнавчий напрям виховної роботи - це різноманітні екскурсії та подорожі стежинами рідного села, району, області. Протягом табірної зміни діти відвідали історико-краєзнавчий музей с Покровське, побували в парку с.Андріївки з прекрасними краєвидами. А скільки позитивних емоцій отримали діти під час екскурсії до Гайчурівського заповідника та СП «Молочарське».
У чарівний світ музики поринули учні побувавши на концерті в музичній школі. Весело провели час на День захисту дітей у Центральному парку та із захопленням шукали скарб у Чарівних дубках.
  Школярі отримали задоволення не тільки від поїздок та гарно проведеного часу, а й від смачних сніданків та обідів, які були різноманітними. Кошти на безкоштовне харчування всіх дітей були виділені Покровською селищною радою.
А ще дітлахи смакували морозивом, за що велика вдячність спонсорам: батьківським комітетам 1-А ,3-Б , 4-В класів, а також благодійних внесків Брацілу Р.В., Копичаю І.В., Коломоєць А.В., Попович О.І., Коломоєць М.Ш., Марченко О.В., Тимощенко А.М., Дикусар О.М., Бурикіній А.М., Котляр А.Г.
   Швидко сплинув час. Табірна зміна закінчилась, але спогади про чудові дні надовго залишуться в пам᾽яті дітей.

Переглядів: 534 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: