Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:06
Виступ агітбригади

Щорічно, 1 грудня, всі жителі планети відзначають Міжнародний день боротьби зі СНІДом. Останнім часом ця проблема стала дуже болючою для багатьох жителів різних країн. Збереження власного здоров'я закладено у самій людині, у знанні та розумінні нею проблем формування, збереження, зміцнення і відновлення його, а також умінні дотримуватися правил здорового способу життя.

Саме тому сьогодні зростає роль превентивної просвітницької роботи в нашій школі: учнівська молодь повинна знати і розуміти проблему, мати знання і навички безпечної поведінки, вміти розумно оцінювати життєві ситуації і робити правильний вибір. Тому кожному з нас потрібно чітко знати правила  та засоби захисту від ВІЛ. Не лишилися байдужими до цієї проблеми і учні 9- Б класу Покровського ліцею, вони стали учасниками  агітбригади «Молодь обирає здоров’я»  і показали свою версію боротьби зі шкідливими звичками. Вони довели  глядачам, що бути здоровим – значить бути щасливим.

         Всі ми повинні пам’ятати  головне: в житті постійно доводиться робити вибір і він повинен бути на користь вам і вашому здоров’ю! 

 

Переглядів: 585 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
О це правильно

Ім`я *:
Email *:
Код *: