Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

07:19
Всесвітній день авіації та космонавтики

Яскраві успіхи космонавтики - закономірний результат самовідданої праці багатьох тисяч людей, десятків трудових колективів, які роблять все від них залежне в ім’я прогресу космічної галузі.

За рішенням Міжнародної авіаційної федерації (ФАЇ) 12 квітня відзначається як «Всесвітній день авіації та космонавтики».

В Україні цей День має назву «День працівників ракетно-космічної галузі України» і закріплений Указом Президента України від 13 березня 1997 року № 230/97, його святкування відповідно проводиться щорічно 12 квітня.

Саме в цей день учні 2 – 4 класів організували виставку макетів космічних ракет «Нас манить космічний простір». Учні постаралися на славу, адже їхні вироби були виготовлені з паперу, пінопласту, пляшок, дерева та конструктору. Дивлячись на таку красу, відразу захотілося полетіти в космос. Для учнів старшої школи на перервах був організований відео – перегляд «Історія космонавтики». А в класах проведені виховні години, присвячені цьому дню.

У цей день щиро вітаємо всіх працівників, які пов’язані з авіацією та космосом. Ви обрали нелегку, але дуже цікаву та корисну професію. А юним вихованцям бажаємо замислитись над своїм існуванням і від душі захотіти дізнатися про незвичайний світ Галактики більше!

Переглядів: 555 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: