Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:31
Всесвітній День здоров`я

     Щорічно, 7 квітня, відзначається Всесвітній день здоров’я – один із Міжнародних днів ООН. Мета дня – привернути увагу  громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

     «Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього – ніщо» – так говорить народна мудрість. Проблема збереження здоров’я належить до тих глобальних проблем, вирішення яких зумовлює подальший розвиток суспільства. Особливої уваги потребує молодь, усвідомлення нею цінностей здоров’я, розуміння визначальної ролі здорового способу життя та формування індивідуальної поведінки на цих засадах.

    В цей день учні та вчителі школи Покровського ліцею взяли участь у загальношкільному проекті  «День здоров’я».  Для 1 – 4 класів були проведені відео хвилинки  про здоровий спосіб життя, а на перервах з малюками в рухливі ігри на свіжому повітрі грали вожаті 6 – 8 класів. Для  5 - 11  класів вчителями фізичної культури,  протягом дня, були організовані спортивні уроки з іграми та естафетами. В холі нашого ліцею учнями старших класів було організовано виставку плакатів «Ми обираємо здоровий спосіб життя!».

   День був насиченим, цікавим та емоційним, тому учні закладу  з гарним настроєм та масою позитивних емоцій поверталися додому.

 

 

 

Переглядів: 530 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
Я за здоровий спосіб життя

Ім`я *:
Email *:
Код *: