Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

20:01
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
Адміністрація та педагогічний колектив НВК "Покровський ліцей" щиро вітають з Днем народження директора НВК, вчителя англійської мови, депутата районної ради Оксаніченка Сергія Олександровича.


Шановний Сергію Олександровичу! Сердечно вітаємо Вас з Днем народження!

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і жителів територіальної громади.

Ваша душевна щедрість і доброта, повсякденна турбота за людей, чуйність і доброзичливість у людських взаємовідносинах служать прикладом для наслідування.

Висловлюємо Вам, Сергію Олександровичу, за Вашу невтомну працю сердечну вдячність і глибоку шану.

Від усієї душі бажаємо Вам невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень.



Переглядів: 643 | Додав: admin | Теги: Оксаніченко, Олександрович, директор, англійська мова, Сергій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Олександр, Київ  
0
Вельмишановний Сергію Олександровичу! Радо приєднуюся до усіх побажань, що вони прозвучали з нагоди дня Вашого народження та щиро зичу Вам здійснення усіх задумів (навіть найсміливіших:)), планів (найграндіозніших:)), бажань (навіть найпотаємніших:)) та мрій (навіть найзаповітніших:)), а для цього, звісно, - здоров'я, натхнення і віри в себе!

1 Людмила  
0
Хай легко працюється, гарно живеться,
Все вміється, множиться і удається!
Здоров'я міцного, щастя без краю,
Усього найкращого вам ми бажаєм!
З Днем народження!

Ім`я *:
Email *:
Код *: