Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:17
З Днем працівників освіти

Щорічно в першу неділю жовтня в більш ніж 100 країнах світу відмічається одне з  найважливіших  свят – день працівника освіти. Це свято для всіх учителів та працівників сфери освіти – день, в який   звучать слова вдячності за нелегкий труд та побажання здоров ‘я, творчості та наснаги.     Коли настає День Вчителя, в школах панує атмосфера свята і пожвавлення.  Школярі вітають своїх улюблених вчителів, дарують їм квіти. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але такої потрібної вчительської праці.

Цього року святковий концерт для всіх працівників ліцею та запрошених вчителів, які зараз знаходяться на заслуженому відпочинку, подарували учні 11 – Б класу із своїм класним керівником Л. Д. Проніною. Слова привітання, сценки у їхньому виконанні із життя школи та відео про вчителів підняли настрій усім присутнім у залі. А виступ вокально – інструментального ансамблю «Імпульс»(керівники Палій Т.В., Проценко С.М.) нікого не лишив байдужим.

Свято промайнуло дуже швидко, але залишило в душі кожного приємні спогади.

  В свою чергу хочемо ще раз привітати всіх із  професійним святом -  Днем працівників освіти.  Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує міцне здоров'я та довголіття. Бажаємо Вам здійснення найзаповітніших мрій, а також, щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок.

 Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим!

Переглядів: 599 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: