Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:16
З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України в опорній школі НВК «Покровський ліцей» та філіях були проведені заходи, спрямовані на виховання глибоких патріотичних почуттів, формування активної громадянської позиції щодо єдиної цілісної держави та захисту її кордонів.

Для учнів 1-7 класів було проведено тематичні виховні години, вікторини, години спілкування.

Для учнів 8-11 класів було підготовлено урок мужності на тему «Мужність та відвага крізь віки». Зворушливо та емоційно звучали слова ведучих Максима Кота та Валерії Гетель. Вразила своєю глибиною авторська пісня, присвячена подіям на Сході України, у виконанні Тимофія Мицика. Пісенний дует Єлизавети Хотюн та Олександра Кузьменка своєю проникливою піснею спонукав слухачів замислитися над реаліями сьогодення та гідно оцінити внесок наших воїнів у мирне життя України. Ніжно та зворушливо виконала пісню про Україну Валерія Швець.

Приємною несподіванкою для працівників Покровського районного центру комплектування та соціальної підтримки стало привітання від ліцеїстів із їхнім професійним святом.

Шановні захисники та захисниці нашої держави, прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Бажаємо міцного здоров’я, щастя вам та вашим рідним !

Переглядів: 342 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: