Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:39
З Новим роком!

 Зранку,  29 грудня,  вся шкільна родина нашого ліцею зібралася в фойє на загальношкільну лінійку. Виконуюча обов’язки  директора НВК Людмила Олександрівна Каліберда  підвела підсумки  роботи закладу за І семестр.     За участь у культурному та спортивному житті ліцею вихованці отримали грамоти та дипломи.  Але  найбільший тріумф викликали у присутніх переможці районних предметних учнівських олімпіад. За зайняті другі та треті місця учні отримали грамоти,  а за перші – ще й грошові винагороди.

Потім Людмила Олександрівна  привітала всіх присутніх з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим і довгоочікуваними канікулами.

Далі 5 – 6 класи підтримали естафету новорічних вогників. Вони показували свої таланти в піснях, танцях, розігрували сценки. Ми вкотре переконалися, що в ліцеї навчається дійсно творча молодь.

Ну, а ввечері цього ж дня,  всі бажаючі могли завітати в справжній ліцей Дідів Морозів. Незвичайне дійство розгорнулося перед усіма гостями. Діди Морози з різних країн доводили, що вони гідні свого звання та боролися за сертифікат, який дає їм право вітати дітей по всьому світу.  Але ж Новий рік – це казковий час, і тому перемогла дружба. Незабутніми, веселими та цікавими номерами на новорічному вечері були виступи учнів 9 – 11 класів. Саме таким незвичайним та феєричним  надовго всім гостям запам’ятається свято, яке підготували учні 11 –Б класу з класним керівником Проніною Л. Д.

Ось і підходить до кінця 2016 рік і вступає в свої права Новий 2017 рік – рік Вогненного Півня. Тож, нехай магічна чарівність Нового року буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.
Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди. Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!

З Новим роком!

Переглядів: 562 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: