Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

20:11
Загальношкільні батьківські збори

29 квітня в актовій залі НВК відбулися загальношкільні батьківські збори. Перед батьками виступила директор НВК Л. О. Каліберда. Людмила Олександрівна познайомила присутніх із особливістю цього навчального року, підвела підсумки 2016 - 2017 н. р. і розповіла про проблеми НВК та плани на майбутнє. Вона підкреслила, що школа - це простір життя дитини; тут вона не готується до життя, а повноцінно живе, і тому вся нормативно-методологічна діяльність нашого навчального закладу спрямована на:

- особистісно зорієнтовану педагогіку,

- створення необхідних умов для формування громадянина,

- формування у школярів бажання і уміння вчитися; вироблення умінь практичного і творчого застосування здобутих знань;

- розвиток індивідуальності дитини на основі виявлення її задатків і здібностей;

- виховання в учнів любові до праці, забезпечення умов для їх життєвого і професійного самовизначення.

Виступ директора супроводжувався презентацією про досягнення як учнів, так і випускників закладу. Голови батьківських комітетів мали змогу наочно побачити зміни в матеріально - технічній базі ліцею та спланувати перспективи розвитку на наступний навчальний рік.

Практичний психолог НВК Світлана Іванівна Гавриш говорила про можливі причини залучення дітей в соціальні групи негативного спрямування в Інтернет - мережі й поза нею. Батьки отримали поради щодо підвищення стресостійкості як батьків, так і дітей. А соціальний педагог Юлія Григорівна Мірошниченко разом з лідерами учнівського самоврядування продовжили цю тему і представили батькам "живу газету" "Безпека у Всесвітній мережі", застерігаючи і дітей, і дорослих про створення території безпечного інтернету.

Головний спеціаліст Покровського бюро правової допомоги Павлоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольга Володимирівна Єфіменко акцентувала увагу на відповідальність батьків за виховання і навчання своїх дітей.

Щиро дякуємо усім батькам, які завітали до закладу, які беруть активну участь у житті НВК, бо це допомагає усім нам удосконалювати навчально - виховний процес.

Переглядів: 499 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: