Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

19:47
ЗНО-2011


Сьогодні пройшла 1-ша сесія тестування з української мови та літератури. Нагадуємо, що 2-га пройде завтра, 3 червня 2011 р.

Результати учасників зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури 2011 року визначатимуться у два етапи – спочатку визначається тестовий бал учасника ЗНО (максимум – 111 балів), а на підставі тестового балу визначається рейтинговий бал учасника за 200-бальною шкалою. (Детальніше про визначення результатів ЗНО 2011 року).

Перевірка результатів всіх учасників ЗНО з української мови та літератури триватиме приблизно протягом двох тижнів. Отже абітурієнти мають дізнатися власні результати з української мови та літератури 15-18 червня 2011 року.

Також, найближчим часом на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) мають бути оприлюднені правильні відповіді на завдання тесту першої сесії з української мови та літератури.

Нагадаємо завтра, 3 червня, відбудеться друга сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Українська мова та література єдиний предмет у цьому році з якого тестування відбуватиметься протягом двох днів. Тестування з усіх інших предметів відбуватимуться в один день згідно з затвердженим графіком проведення ЗНО.

Дивіться також:
Розрахунок бала з української мови за 200-бальною шкалою>>>
Вступна кампанія 2011 року>>>

За матеріалами: Освіта.ua
Переглядів: 667 | Додав: admin | Теги: українська мова, література, ЗНО, Тестування, тести, УЦОЯО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: