Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:05
Зустріч учнів із волонтерами Покровського

14 березня 2018 року у стінах Покровського ліцею відбулася зустріч учнів 9-10 класів із волонтерами Покровського: Процан Валентиною Павлівною, Гуріненком Володимиром Васильовичем, Дрогобицьким Михайлом Михайловичем, Лазарем Віталієм Миколайовичем, людьми, які є небайдужими до ситуації на Донбасі, які часто ризикуючи власним життям, їдуть на територію, де ведуться бойові дії, аби довести українським військовим, що про них хвилюються, моляться і з нетерпінням чекають .

Гості розповіли учням про власний внесок у волонтерську справу, про згуртованість жителів Покровщини щодо допомоги воїнам, про поїздки на передову, про радість військових від отримання оберегів, зроблених дитячими руками, малюнків, листів, що є надзвичайною моральною підтримкою в дуже складних умовах. Волонтери закликали дітей любити свою країну, пишатися тим, що ми – українці, і вірити в те, що війна скоро закінчиться і наша держава зміцніє та розквітне.

Волонтерський рух є по суті частиною кожної цивілізації та будь-якого суспільства. І приємним для розуміння є той факт, що останнім часом воно стало частиною культури та світогляду української нації. А це сприяє соціальній згуртованості суспільства. Хочеться вірити, що кожний свідомий громадянин зробить свій внесок у таку національно важливу справу!

 

Переглядів: 440 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: