Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

19:40
Звіт про проведення Тижня психології

З 23 по 27 квітня центром уваги всіх учасників навчально виховного процесу в Покровському ліцеї стала психологія. Саме в ці дні соціально – психологічна служба закладу організувала заходи, присвячені цій цікавій науці, яка все більше входить в наше життя, стає ближчою і зрозумілішою.

Відкрив Тиждень конкурс плакатів на тему «Про психологію я знаю…». Учні 8 – 10 класів представляли свої творчі роботи - плакати з цікавою інформацією про психологію: про вчених, що зробили великий внесок в розвиток галузі; тести, що дозволяють пізнати внутрішній світ особистості та поради психологів, які мотивують до діяльності.

Четвертокласники взяли участь в психологічному квесті «Я – майбутній п’ятикласник», в ході якого більше дізналися про психологічну науку, ще більше зблизилися під час групових завдань і з’ясували, які риси характеру допоможуть не втратити успішність у 5 класі

Наступні два дні були Батьківськими днями. У вівторок і середу батьки ліцеїстів мали можливість відвідати уроки, взяти участь в психологічному тренінгу і висловити свої думки, враження, пропозиції щодо покращення навчально –виховного процесу в ході інтерактивного анкетування «Нам важлива ваша думка»

Середа стала днем творчості і вдосконалення комунікативних навичок. Для учнів 3 класів було проведено корекційно – розвивальне заняття «В світі фантазії». Лідери учнівських колективів тренували свої лідерські якості під час тренінгу «Я – частина команди», а десятикласники виводили формулу успіху, розмірковуючи, що допомагає його досягти.

Четвер став днем Емоцій: всі охочі розгадували Емоційне судоку, учні 3 класів готувалися до створення лепбуку «Світ емоцій та почуттів»: в ході психологічної гри «Емоційний конструктор» вчилися «читати» емоції за виразом обличчя.

Яскравою крапкою Тижня психології став Великий психологічний турнір для випускників ліцею, в якому перемогу отримала команда 11 – а класу.

Переглядів: 554 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: