Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:46
Звіт про Тиждень соціально-психологічної служби

З 20 по 24 квітня в Покровському ліцеї пройшов Тиждень соціально – психологічної служби.

Перший день став Днем розкриття загадок психології. В цей день працювала виставка психологічної літератури, на якій педагоги мали змогу ознайомитися з книгами відомих сучасних психологів та поглибити свої знання з психології.

Учні ліцею активно досліджували свій характер, беручи участь в акції «Пізнай себе»,шляхом проходження психогеометричного тесту.

Четвертокласників практичний психолог Гавриш С.І. запросила в подорож до Психоландії. Виконуючи різноманітні цікаві завдання, учні дізналися, що ж вивчає така наука, як психологія.

 У вівторок — у День самопізнання, десятикласники разом із соціальним педагогом Замфір А.М.  в ході гри міркували над філософським питанням : "На що витратити життя?"

Семикласники досліджували власний темперамент та практикувалися враховувати психофізиолоічні особливості людини в різних сферах, наприклад, при виборі професійної діяльності.

Особливо цікавим був День ерудита. В цей день п'ятикласники взяли участь в інтелектуальній грі “У казці -  мудрість”,  організованій соціальнм педагогом ліцею, а учні 8 — 9 класів змагалися в грі “Що? Де? Коли?”, переможцем  якої стала команда 9 — Б класу.

Найяскравішим став День емоцій та творчості.  У холі НВК працівники соціально — психологічної служби провели майстер - клас  “Паперовий світ. Квіткове диво” , під час якого учні   та працівникии закладу опановували мистецтво виготвлення квітів із серветок. Натхнення додавала композиція П. Чайковського “Вальс квітів”.

 Найменші учні ліцею в своїх малюнках розповіли, що  таке, на їхню думку, щастя.

 Учні другого класу в цей день здійснили подорож у світ емоцій та почуттів, і разом із практичним психологом намагалися подолати власні страхи.

 

Переглядів: 564 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: