Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:52
1 вересня 2014 р.

Фоторепортаж можна подивитися тут

1 вересня у нашому навчальному закладі урочисто та святково пройшло свято Першого дзвоника. На шкільному подвір’ї зібралася вся шкільна родина разом із новими учнями, які прибули до нас в цьому навчальному році. Розпочалася лінійка веселим флешмобом випускників 2015 року, які  потім запросили на  свято наших першокласників, а їх в цьому році аж 62! Малюки, звичайно ж, хвилювалися, але розповіли присутнім віршики та заспівали пісеньку.

Як завжди своїм чудовим співом нас зачарувала випускниця ліцею, учениця 11–Б класу, Закарлюка Олена. Вона заспівала пісню про Україну і учні школи влаштували  оригінальний флешмоб, тримаючи в руках кульки  кольорів державного прапора.

 А в кінці свята  наших першокласників ми запросили на перший  у їхньому шкільному житті урок. І пройти вони повинні були через  жовто-блакитну арку, яку для них зробили учасники хореографічної студії «Сузір’я»

Свято сподобалося всім і дітям, і батькам, вчителям та гостям!

Переглядів: 659 | Додав: admin | Теги: Закарлюка, 1 дзвоник, день знань, Сузір'я, Флешмоб, фоторепортаж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: