Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:17
Батьківські збори

06 лютого в опорній школі НВК «Покровський ліцей» відбулися загальношкільні батьківські збори (голови батьківських комітетів класів, представники батьківської громадськості, адміністрація закладу), на порядок денний яких були винесені наступні питання: співпраця батьківської громади та педагогічного колективу у вихованні учнів, якість надання освітніх послуг, Нова українська школа - ключова реформа Міністерства освіти і науки України. На збори були запрошені Покровський селищний голова Світлана Анатоліївна Спажева, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Інна Володимирівна Швидь та начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Наталя Василівна Власова.
У своїй розмові Світлана Анатоліївна коротко проінформувала про роботу селищної ради, про співфінансування та фінансування всіх структур ради. Акцентувала увагу на участь ради разом із Дніпропетровською ОДА в ремонті ліцею, придбанні мультимедійних лабораторій, що все це сприяє підвищенню якості знань в освітньому процесі опорного закладу.
Наталя Василівна Власова підвела підсумок проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів, де Покровський ліцей вже декілька років поспіль займає І командне місце в районі.
Директор опорної школи Людмила Олександрівна Каліберда проінформувала присутніх про хід ремонтних робіт, про зміни в технічному оснащенні деяких кабінетів і потім запросила на екскурсію навчальним закладом.

Переглядів: 417 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: