Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:03
Better Learning Programme

Канікули! Чудова пора для відпочинку, а для вчителів - це ще й час, щоб зайнятися самоосвітою чи відвідати наживо захід на актуальну тему! Нашому навчальному закладу пощастило!

23-24 та 26-27 жовтня (колектив був поділений на 2 групи) ми взяли участь у воркшопі з Програми покращення навчання (Better Learning Programme), що реалізується

Норвезькою радою у справах біженців (NRC) з чудовим тренером - координатором Юлією Руденко.

Стресові події та реакції, регулювання стресу, зв'язок розуму та тіла, як позбавлятися небажаних думок - це той невеликий перелік питань, які розглядалися та опрацьовувалися протягом двох днів. Усі вправи, цікаві завдання, руханки були спрямовані на те, щоб допомоги дітям в умовах сьогодення дізнатися про природні реакції на стресові події, а також про способи себе заспокоїти і знати, що ти не один. А ще - акцентувати увагу на техніку " безпечне місце", яка має на меті відволікти від думок, пов'язаних зі стресом.

Розглянувши всі чотири завняття, вчителі спробували і себе в ролі "тренера".

Час пролітав дуже швидко. Дякуючи організаторам, розходилися по домівках із певним багажем знань і бажанням використовувати це все на своїх уроках.

Переглядів: 108 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: