Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:09
День Соборності — символ перемоги над внутрішніми розбіжностями.

За простим словом соборність стоїть історія великої країни. У 1919 році українці об’єднали Українську Народну Республіку й Західноукраїнську Народну Республіку. Це мало величезне значення для зміцнення національної ідентичності та формування державності. День Соборності — символ перемоги над внутрішніми розбіжностями.

Сьогодні ми, українці, об’єднали Європу й увесь цивілізований світ проти зовнішнього агресора. Тому 22 січня стає не лише важливою датою минулого, а й днем сучасного національного спротиву. Існуванню нашої держави загрожує той самий ворог. Наші предки змогли його подолати. Це дає нам силу й віру, що й ми переможемо.

В КЗО «Покровський ліцей» та підрозділах було проведено ряд заходів, присвячених визначній даті: єдиний урок « Україна соборна. Разом до Перемоги!» (1-11 класи), конкурс у формі онлайн вікторини до Дня Соборності України “Моя Україна – єдина країна” (1-11 класи), інформаційний дайджест до Дня Соборності України – 2024 та річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки (5-11 класи), тематична онлайн виставка літератури та фоточеллендж «Єднайся, Україно!» (2 класи). Працівниками КЗК «Покровська бібліотека» було проведено для учнів 10-В класу інформдайджест «Соборна і свята ти наша мати Україно».

Переглядів: 175 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0