Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:26
День Св. Валентина

ФОТОРЕПОРТАЖ

14 лютого  – найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Дружба, кохання, любов – одвічні теми поезії, музики, сенс повноцінного людського життя. Тому 14 лютого – за католицькою традицією – День Святого Валентина поступово трансформувався у всьому світі у День закоханих.

Перші почуття кохання потрібно берегти, як найцінніший скарб. Кохання – то дивне відчуття, то радісне то прикре, але всеодно приємне! По-справжньому живе лише той, хто кохає. Кохання не можна порівняти з жодним із почуттів. Воно повинно бути вірним та безкорисливим.

Традиційно  і в нашому ліцеї святкують День закоханих. Воно є дуже популярне серед школярів середніх і старших класів, діти з захопленням готуються до нього.

День закоханих в школі цього року пройшов не без улюбленої  всіма учнями «Пошти для закоханих». На перервах лунала не тільки музика, а й сміх учнів, які з захопленням танцювали, співали, жартували. Класні колективи до цього дня виготовили чудові вироби. А закінчилося свято концертом під назвою «Вогонь люблячих сердець»: лунали пісні, танці, учні розповідали вірші про кохання, грали на музичних інструментах.

Відповідальними за оформлення свята були учні 9-А та їх класний керівник Оксаніченко А.В..

А закінчили свято ведучі Романко Т. та Твердовська А. зі словами: «З Днем Святого Валентина всіх вас! Із днем юності й кохання, молодості й краси!»

Переглядів: 591 | Додав: admin | Теги: день закоханих, Оксаніченко, Твердовська, кохання, Романко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: