Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:02
«Ми такі різні, але такі чудові!»

 

У Покровському ліцеї завершився тиждень, який був присвячений Міжнародному дню толерантності. І яскравим його завершенням стало проведення  фестивалю: «Ми такі різні, але такі чудові!», який відбувся 19 листопада і був присвячений не тільки толерантним відносинам один до одного, а й різним субкультурам, які проживають на території нашої країни.

         Як говорив український філософ Григорій Сковорода: «Толерантність - це прояв терпимості до представників інших культур, вірувань, країн і народів: вони не краще і не гірше, вони просто інші». Всі ми знаємо, що Україна  – країна інтернаціональна, на її території проживає величезне число народностей. Але що знаємо ми про них? Напевно, що зовсім не багато. Тому учні 5 – 11 класів, намагалися розкрити традиції інших народів, їхні вподобання. Через танці та пісні різних стилів у музиці діти донесли до глядача головну ідею фестивалю. Вона полягала в тому, що які б різні ми не були і чим би ми не відрізнялися один від одного, але ми завжди будемо залишатися однією великою дружньою родиною.

    Сподіваємося, що частинка  нашого  серця  й  душевного тепла залишилася разом з глядачами. І традиція проведення фестивалю  «Ми такі різні, але такі чудові» буде продовжуватися і надалі. А всім учасникам фестивалю дякуємо за чудовий концерт та позитивні емоції і бажаємо подальших творчих досягнень у їхньому житті!!!

 

 

 

 

 

Переглядів: 583 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 mail  
0
Міжнародний день толерантності

Ім`я *:
Email *:
Код *: