Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:03
Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика

Кожна освічена людина повинна знати та любити рідну мову, вміти правильно спілкуватись і висловлювати свої думки. Любов до рідної мови дитині прищеплює мама своє колисковою, бабуся - казкою, вчителі - на уроках української мови та літератури.

Саме тому щорічно в Україні проводять Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, який проходить в чотири етапи, де можуть позмагатися знавці рідної мови.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.05.2023 № 540 «Про результати четвертого етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика» було визначено переможців.

Серед переможців Міжнародного конкурсу є і учень нашого закладу - Назар Дорма!

Успішно пройшовши всі етапи конкурсу - омріяна перемога! А ще, 05 червня 2023 року 12 переможцям цього конкурсу було призначено стипендію Президента України!

Ми щиро вітаємо Назарчика з такою високою перемогою і бажаємо й надалі великих звершень, творчих досягнень і успіхів на життєвому шляху.

Уклінна подяка батькам та вчителю Крістіні Геннадіївні Томченко, котрі виховали такого патріота, залюбленого в українське слово!

Все буде Україна!

Переглядів: 116 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0