Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:30
Планова педагогічна рада

У четвер, 9 грудня, відбулася планова педагогічна рада на тему: «Розвиток соціальної та громадянської компетентностей в учнів під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти». Педагогічну раду розпочала директор ліцею Л. О. Каліберда, яка ознайомила присутніх з планом проведення та надала слово для доповіді виконуючій обов’язків заступника директора з ВР М. Ф. Чевюк. На сучасному етапі розвитку національної системи освіти України одним із важливих завдань є впровадження в навчальний процес особистісно орієнтованих педагогічних технологій, підвищення ролі духовних цінностей, особистісний та професійний розвиток, розвиток соціальної та громадянської компетентностей.

До виступів були запрошені вчителі - предметники: вчитель початкових класів Швець О.О., вчитель географії Дерев’янко К.О., вчитель історії Горбань О.В., завідуюча шкільною бібліотекою Удовиченко О.В., вчитель мистецтва Палій Т.В. та педагог – організатор Піпа А.В. Вони говорили про те, що соціальна та громадянська компетентності є надпредметними, тобто застосовуються наскрізною лінією на будь – якому уроці та заході. Також, була здійснена діагностика виявлення рівнів емпатійної тенденції учнів 9 – 11 класів та представлені її результати.

За підсумками виступів педагогів, хочеться зазначити, що комунальний заклад освіти «Покровський ліцей» - сучасний, прогресивний заклад загальної середньої освіти, що забезпечує навчання, виховання та здійснює всебічний розвиток здобувачів освіти, при цьому враховуючи їх індивідуальні особливості та інтереси.

Переглядів: 192 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: