Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:44
Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?

Професіоналізм і успішність учителя багато в чому залежить від того, який сенс він вкладає у свою роботу, як багато працює над собою, своїм зростанням, своїм удосконаленням.

Цей процес безкінечний , і хоч зараз час осінніх канікул, вчителі Покровського ліцею продовжують працювати над самоосвітою і пошуками шляхів для самовдосконалення.

25 жовтня відбулося засідання педагогічної ради на тему «Професійна мобільність педагога або чому треба вчитися і змінюватися все життя?». Вступне слово мала директорка ліцею Людмила Каліберда, яка ознайомила присутніх з актуальністю даного питання та запросила до розмови творчу групу.

Доповідач – Оксана Хотюн, заступник директора з НВР І ступеня, ознайомила присутніх з метою даної педради, поняттям «професійна мобільність», її видами, показниками та складовими професійно мобільного педагога.

До обговорення теми приєдналися вчителі початкових класів, математики, географії, української мови – Олена Дубинка, Анна Лугова, Сергій Долгоног, Неоніла Кісенко та бібліотекар – Олена Удовиченко. Вони поділилися з колегами розвитком своєї професійної мобільності, самоосвітою та навчанням впродовж життя.

Практичний психолог Світлана Гавриш провела мотиваційний практикум про психологічну підтримку педагогів під час війни.

Підводячи підсумки, Людмила Каліберда підкреслила, що потрібно швидко і ефективно адаптуватися до нових умов професійного середовища, бути рухливими, тобто бути професійно мобільними. За результатами засідання педради були прийняті відповідні рішення.

В результаті проведеної педради, педагоги отримали не тільки теоретичні знання, практичні поради, а ще психологічну підтримку та море позитиву.

Переглядів: 47 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: