Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

08:03
Секрети онлайн – дошки на уроці в дистанційному форматі

У такий складний для усіх час не кожен має можливість навчатися в шкільному класі, працювати на дошці, тому користувачі інтернету зробили багато варіантів онлайн-дошок для більш нормативного викладання матеріалу під час дистанційного навчання.

Метою ПРАКТИКУМУ«Секрети онлайн – дошки на уроці в дистанційному форматі» було освоїти чи поповнити практичні методи та прийоми використання віртуальних дошок на онлайн - уроках, опрацювати можливості створення індивідуальних інтерактивних домашніх завдань для учнів, розглянути застосування вже знайомих видів роботи, використовуючи можливості віртуальних дошок.

Своїм досвідом із використання онлайн-дошок поділилися такі вчителі-предметники: з можливостями дошки Jamboard на уроках у початкових класах та уроках української мови – учителі Віта Пилипенко та Леся Проніна; дошки CLEVERMATHS та EasiNote.zip на уроках математики – Анна Власова; дошки Canva на уроках української мови та зарубіжної літератури – Світлана Гавриш; дошки Microsoft Whiteboard Fox на уроках англійської мови та географії – Світлана Вакуленко та Катерина Дерев’янко; дошки CHROME MUSIC LAB на уроках музичного мистецтва – тарас Палій.

Девізом освітньої роботи кожного сучасного вчителя підійшли б слова Волта Діснея: «Ми продовжуємо рухатись вперед, відкривати нові двері, робити нові речі – бо нам цікаво, і саме цікавість весь час відкриває нові шляхи».

Як педагоги, так і учні нашого закладу активно співпрацюють, розширюючи можливості дистанційного навчання, вивчають і використовують сучасні цифрові платформи в освітньому процесі.

 

Переглядів: 165 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: