Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:32
Шкільний ярмарок

13 жовтня в нашому ліцеї вирував веселий і гомінкий ярмарок «Золота осінь - 2017». Підготовка до нього велася цілий тиждень. Кожний клас продумував, який асортимент товару запропонує до продажу, як оформить своє торгове місце, як буде закликати покупців і заохочувати найактивніших із них.

Ярмарок був проведений у спортзалі школи. Участь у ньому взяли учні 5-11 класів. Наймолодшим із них торгувати допомагали батьки. Перед присутніми розгорнувся справжній смачний світ: акуратно , зі смаком сервіровані столи, вбрані у вишиванки продавці і безліч ласощів. Чого там тільки не було: різноманітні тістечка та печиво, пряники та коржики, тортики та кексики , напої та багато іншого. Придбати смакоту зійшлося багато покупців, серед яких були й учні, й батьки, і вчителі. А учні 11 – Б класу облаштували осінню фотозону, на яку треба було займати чергу заздалегідь. Як і на справжньому ярмарку, не обійшлося без музичного супроводу, який підготували учні 5 - 11-х класів.

Ярмарок пройшов яскраво та емоційно, створивши справжній святковий настрій, Діти і дорослі відчули себе великою шкільною родиною!

Переглядів: 535 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: