Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:31
Робота школи "Пізнайко"

У січні 2020 року у Покровському ліцеї школа майбутнього першокласника «Пізнайко» продовжила свою роботу.

09 січня маленькі дошкільнята відвідали колективно-розважальні заняття художньо-естетичного спрямування, які провели вчитель музики Палій Т. В. та керівники гуртків Кравець Л.О. і Захарова А.М. Діти познайомилися та пограли на різних музичних інструментах, намалювали прекрасні малюнки, виготовили маленькі обереги у вигляді Ангелочка.

В цей же день з батьками зустрілися спеціалісти інклюзивно-ресурсного центру Покровської селищної ради та їх директор Весніна Н.В. Метою зустрічі було познайомити батьків з особливостями та основними ознаками готовності дитини до навчання у школі. Також з можливими проблемами розвитку дітей та шляхами їх подолання.

10 січня з майбутніми школяриками було проведено ряд занять з метою визначення психологічної готовності дітей до навчання. Майбутні вчителі Бєльська Т. І. та Мірошніченко Ю.Г. підготували цікаві та пізнавальні завдання, з якими дітки швидко справились.

Практичний психолог ліцею Гавриш С.І. провела для батьків психологічний практикум «Дорогою до школи». Заняття пройшло пізнавально та позитивно.

Всі отримали багато цікавої інформації, масу задоволення від зустрічі та спілкування.


Переглядів: 422 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: