Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:59
Сьогодні в Покровському ліцеї відбулися урочистості з нагоди вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

95 одинадцятикласників отримали свій документ - путівку в доросле життя – життя зі своїми радощами й труднощами, а безтурботна і весела шкільна пора та дитинство залишилися позаду.

8 випускникам були вручені свідоцтва про повну загальну середню освіту особливого зразка: шестеро здобувачів освіти нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» - Аліна Білозуб, Софія Жук, Дар'я Карнета, Єлізавєта Овчиннікова, Святослав Світайло, Аріна Шаповал, двоє випускників – срібною медаллю «За досягнення у навчанні» - Антон Вітер, Дар'я Коломоєць.

Зі словами привітання до випускників звернулася директорка ліцею Людмила Каліберда, яка наголосила на тому, що саме ці випускники дуже стрімко подорослішали, бо на їх долю випало чимало випробувань: то пандемія, то воєнний стан із звуками повітряної тривоги…

Але все позаду. Дякую вам, що гідно долаєте всі випробування, бо саме вам, молодим і талановитим, цілеспрямованим і наполегливим, власними силами та здібностями будувати своє майбутнє та майбутнє нашої держави.

Подяка вчителям, які вкладали душу в своїх учнів; батькам, які, не дивлячись ні на які обставини, виховуєте своїх дітей справжніми людьми.

До привітань приєдналися і класні керівники - Олена Тицька, Інна Стаєцька, Олександр Гуманський та Сергій Долгоног.

Щасти вам, випускники - 2023! В добру путь!

Бажаємо всім якнайшвидшої перемоги та миру!

Все буде Україна!

Переглядів: 104 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0