Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:43
Свято Останнього дзвоника

     27 травня, як і у всіх навчальних закладах України, в Покровському ліцеї пройшло свято Останнього дзвоника. Водночас така радісна і така хвилююча мить. Адже для багатьох школярів це свято означає три місяці літнього відпочинку, а для 48 випускників нашого закладу – останній урок і прощальний шкільний вальс.

Серед гостей, які завітали на урочисту лінійку, були голова районної державної адміністрації Назарчук Світлана Григорівна, секретар виконкому Покровської селищної ради Швидь Інна Володимирівна та заступник директора ТОВ «Відродження» Левченко Олександр Петрович. Вони привітали всіх зі святом та вручили грошові премії кращим учням ліцею.    

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням 1-8 та 10 класів за відмінні успіхи у навчанні. В цьому році гордістю нашого ліцею стала учениця 11 – А класу Закревська Софія, яка за підсумками ЗНО, отримала золоту медаль.

   Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні Покровського ліцею. І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи: учню 11 – Б класу Бережному Олександру і учениці 1-Б класу Кононенко Власті.

   Радість та смуток переповнювали серця випускників. Попереду випускний вечір, а позаду залишилося навчання у школі.

Тож, і ми бажаємо вам, дорогі випускники, щасливої дороги і ніколи не забувати рідної школи. Ну а всім школярам чудових літніх канікул!

Переглядів: 633 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: