Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:26
Свято Останнього дзвоника

От скінчились уроки, скінчилось навчання,
Розставання надходить нам час.
І звучать найщиріші і милі вітання
Й побажання найкращі для вас...


25 травня в опорній школі пролунав останній дзвінок, зібравши разом всю велику шкільну родину. Це було радісне і водночас сумне свято, адже для випускників 2018 року - це була остання лінійка в стінах рідної школи. На їхню адресу лунало багато щирих побажань.
Також, на святі були присутні гості - Покровський селищний голова С. А. Спажева та спеціаліст І категорії відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Покровської селищної ради М. М. Мокієнко. Вони привітали всіх зі святом та вручили грошові премії дітям, які протягом 2017 – 2018 навчального року здобували перемогу в різних конкурсах, олімпіадах та змаганнях не тільки в межах району та області, а й на Всеукраїнському та світовому рівні. В Покровському ліцеї багато обдарованих дітей!
Директор опорної школи Л.О. Каліберда вручила похвальні листи відмінникам навчання, грамоти за спортивні та творчі досягнення учнів. І на останок побажала всім випускникам - поступити до вузів, школярам – веселих канікул, батькам – висловила подяку за підтримку та розуміння, а вчителям – творчих успіхів та продуктивної відпустки.
Нам завжди тяжко розлучатися з випускниками, але ми віримо, що вони ще не раз завітають до стін рідної школи. І завжди пам’ятайте - ми вами пишаємось!

Переглядів: 502 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: