Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:18
Свято першого дзвоника

                                  Розквітають посмішки навколо,

                       Радісно луна веселий сміх.

                               Це моя найкраща опорна школа

                     Зустрічає школярів своїх.

 

 

Перше вересня — початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань та досягнень, нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Для нашого ліцею це свято особливе ще й тому, що у нашу шкільну родину ми прийняли товаришів із інших навчальних закладів.

Хоча із самого ранку не переставав накрапати дощ, але він не завадив прийняти до великої шкільної родини наших маленьких друзів – першокласників. Вони схвильовано розказували вірші та співали пісні. А випускники привітали найменших учнів і за традицією передали їм ключ від Країни Знань.

Директор опорної школи Каліберда Л.О. привітала всіх присутніх із початком навчального року. Вона наголосила на тому, що не зважаючи на всі проблеми та негаразди, ми одна велика дружня родина і завжди готові підтримувати один одного.

На святі були присутні почесні гості секретар Покровської селищної ради Єрмак Тетяна Олексіївна та заступник ТОВ «Відродження» Левченко Олександр Петрович. Вони вручили подарунки кожному першокласнику та побажали вчителям терпіння, а учням творчих звершень.

Почесне право подати Перший дзвінок надавалося випускникам нашої школи Василенку Олександру, Булаху Глібу, Бондаренку Владиславу, Єфімовій Анні, Фідаровій Діані, Ткачук Владиславі та першокласникам Чорнобай Аріні, Гріньку Адаму, Спаській Анні, Швайці Назару, Дорофей Діані та Цвіркуну Антону.

Дорогі наші школярі, з великою вдячністю отримуйте знання, які дають вам ваші наставники.

Хороших вам оцінок, нових успіхів та досягнень.

Зі святом вас!

Із Днем знань!

 

Переглядів: 585 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: