Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

17:31
Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека - у наших руках!»

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Необхідно зауважити, що з кожним роком збільшується кількість факторів, що негативно впливають на життя і здоров’я людини. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє.

З 10 по 14 квітня 2023 року в КЗО «Покровський ліцей» та підрозділах був проведений Тиждень безпеки життєдіяльності «Наша безпека - у наших руках!». Відповідно до тематики Тижня в комплексі були проведені заходи: уроки обережності Тітоньки Сови: «Вода», «Поведінка з дикими тваринами», «Правила поведінки з невідомими знахідками» (класні керівники 1- 4 класів); бесіда

«Природні надзвичайні ситуації. Правила поведінки під час природних надзвичайних ситуацій» (класні керівники 5-11 класів); інструктаж з техніки безпеки під час Великодніх свят та батьківський всеобуч «Небезпека неформальних молодіжних угрупувань» https://youtu.be/i8l2XMv4x8U(класні керівники 1-11 класів, Чудін М.В. Та Давиденко В.Г.); бесіда «Надання першої домедичної допомоги» (медична сестра закладу); віртуальна подорож до пожежної частини (вчителі основ здоров’я); бесіди та тестування «Безпека в інтернеті» (вчителі інформатики); оздоровча гімнастика (вчителі фізичної культури); заняття з мінної безпеки та онлайн подорож кабінетом безпеки (Давиденко В.Г., Слюсарь О.О.).

Загалом, підсумовуючи результати проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності, можна з впевненістю констатувати, що питання безпеки життєдіяльності підростаючого покоління посідає особливе місце, адже саме від таких знань та вмінь залежить їх майбутнє – щасливе та безпечне.

Переглядів: 82 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: