Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:32
Тиждень фізкультури і спорту

ФОТОРЕПОРТАЖ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

З 8 по 12 вересня в нашому навчальному закладі проходив тиждень фізичної культури та спорту. Протягом цього тижня проводилися різноманітні заходи: ігри, конкурси, вікторини, диспути, спортивні змагання, Старти надій.

Одним із цікавих днів став день ранкової зарядки, який проходив 10 вересня. Учні 1 – 11 класів разом з вчителями вишикувались на ранкову зарядку, яку проводили наші випускники. Рухи запам’ятовувалися дуже швидко й легко, тому в кінці першого уроку вже вся школа танцювала оздоровчий флешмоб. А потім учні 5 – 11 класів перейшли на стадіон на оздоровчий біг.

Протягом цього дня проходили змагання між паралельними класами.

Хлопці 9 і 11 класів грали в баскетбол з рахунком 4 : 2, перемога дісталась 9 – А, з рахунком 14 : 4 перемога дісталась учням 11 – Б. Між дівчатами 9 – х класів у волейболі  відбулась запекла боротьба, але перемогла дружба з результатом 1 : 1, дівчата 11 – х класів вийшли з рахунком 25 : 11 і перемога дісталась 11 – Б.

Учні 8 – А та 8 – Б продемонстрували свою майстерність у грі баскетбол. Хлопці вийшли з рахунком 24 : 4, перемога дісталась 8 – А, дівчата 12 : 8 перемога дісталась 8 – Б.

Учні 7 – А та 7 – Б дуже полюбляють футбол, а найбільша їхня гордість це їхні вболівальники – дівчатка, рахунок отримали 6:1, з перемогою вітали 7 – Б.

Серед всіх спортсменів можна відзначити Ніколаєнка Ю., Блея С., Чебанка О., Муріна В., Падалку Т., Ципляка А., Балюру Е., Джурка В., Волоханя К., Єфімову А., Єфіменко Ю., Ткачук В., Іванову Л., Балука Я., Райфаловського А., Лимана М., Терещенка О..

11 вересня діти початкових класів відвідали виховні години, де учні дізналися для чого потрібно займатися спортом, чим він такий привабливий, подивилися презентацію про різні види спорту, відгадували загадки. А після перегляду мультфільму,  прийшли до висновку, що займатися зарядкою потрібно кожній людині без винятку.

Цікавою була і виставка у шкільному вестибюлі плакатів про важливість спорту в житті людини, представлена для огляду всіх учнів.

Пристрасті вирували, емоції лилися через край, бо кожен хотів здобути перемогу саме для свого класу. У спортивній боротьбі, як ніде розкриваються і виховуються такі риси характеру, як розсудливість, благородність, порядність, чесність, доброзичливість, повага до суперника, чесна боротьба. Саме такі риси характеру і бойовий дух показали наші учні в змаганнях.

Переглядів: 695 | Додав: admin | Теги: Балук, день фізкультури і спорту, Чебанко, Джурко, Блей, Ніколаєнко, Балюра | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: