Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:30
Тиждень початкових класів 2023-2024 н.р.

Тиждень початкових класів 2023-2024 навчальний рік

Покровський ліцей - це навчальний заклад, що сприяє духовному збагаченню особистості, створенню умов для самореалізації учителів та учнів у різних видах творчої діяльності, задоволення їх потреб та інтересів, вихованню духовної культури та формуванню національної свідомості.

З 11 по 15 грудня  2023 р. у нашому закладі пройшов Тиждень початкової школи.  Було цікаво, весело та пізнавально як для молодших школярів, так  і для їхніх батьків та вчителів.  Інтелектуальні змагання  розвивали творчість дітей, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними.

Кожен день тижня мав свою спрямованість.

Понеділок - 11 грудня. –« Казковий світ дитинства.» Протягом цього дня діти брали участь у вікторинах, конкурсах загадок, складали тематичні павутинки, читали казки.

Вівторок – 12 грудня. День рідної мови « Мелодійна українська мова.» В цей день учні пізнавали свою рідну мову за допомогою вікторин « Ерудит», « Мовне асорті», читали та обговорювали казки,  легенди про мову, вивчали вірші та списували приказки і прислів'я.

Середа – 13 грудня. « Цариця наук - математика». Учні в цей день продемонстрували високий рівень інтелекту. Вони були активними, творчими, старанними. Протягом дня діти побували в гостях у тітоньки Сови, де виконували цікаві математичні завдання, читали казки про математику та розфарбовували безліч цікавих тематичних розмальовок.

Четвер – 14 грудня. – « День любителів природи». Мабуть, немає такої людини, яка б не любила природу, особливо, якщо це діти. Тому цього дня дітлахи були у захваті, виконуючи безліч цікавих і пізнавальних завдань. Брали участь у загадкових вікторинах « Друзі наші менші», « Визнач зайве слово», читали оповідання про природу В. Сухомлинського, відгадували загадки  про природу і створювали  колажі розмальовок.

П'ятниця – 15 грудня- « З Україною в серці». Ця тема по особливому близька зараз для дітей і дорослих.  Цей день був насичений іграми « Правда-неправда»,        « Незвичайні рекорди України», вікторинами «Символи України», « З Україною в серці». Також дітлахам сподобалась « Українознавча фізкультхвилинка ».

Підбиваючи підсумки нашої роботи, можна сказати тільки одне : « У нас найкращі, найталановитіші, найактивніші діти і креативні, ерудовані,  висококласні вчителі».

Переглядів: 185 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: