Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

18:51
Тиждень психології з гаслом «Психологія для стійких»

З 24 – по 28 квітня проходив Тиждень психології з гаслом «Психологія для стійких». Заходів було багато, кожен день був присвячений певній темі. У перший розбиралися, що таке психологія як наука, чи є різниця між психологом, психотерапевтом та психіатром (якщо ви відчуваєте прогалини в цьому питанні і хочете ще розібратися , прогляньте відео https://youtu.be/jti-J6nQDEo ). Інтерактивні вправи на wordwall.net допомогли перевірити учням, що вони вже знають про психологів. Через малюнки четвертокласники ділилися своїми уявленнями про роботу шкільного психолога і його рекомендаціями: більше відпочивати на свіжому повітрі та займатися хоббі.

У вівторок - день інтелектуальний – відкрився марафон для кмітливих та спостережливих на вайбер - каналі «Розумники». Протягом тижня всі бажаючі «прокачати» мозок, учні 4 -5 класів, виконували цікаві завдання на увагу, пам'ять, мислення.

Емоції… Вони відіграють у нашому житті неабияку роль. Розвивати емоційний інтелект так само важливо, як і пізнавальні здібності. Тому учні 4 – 6 класів тренувалися «читати» емоції за мімікою в грі – тренажері. Дякуючи героям мультиплікаційного фільму, діти розбиралися , що робити, щоб приборкати свій страх. З третьокласниками к під час арт – терапевтичного заняття шукали психологічні способи самодопомоги в ситуаціях тривоги, смутку і створили свою «зебру спокою».

Життя – річ цікава і непроста. Постійно підкидає виклики. А якщо ти - людина творча, вони тобі нестрашні, бо ти зможеш завжди знайти нестандартне рішення. Мислити креативно тренувалися з п’ятикласниками на занятті «Незвичний погляд на звичні речі». А старшокласники у шкільному телеграм - каналі мали можливість перевірити власний рівень креативності.

Психологія – наука цікава і корисна. В неї ще багато загадок. То ж відкривайте її для себе!

Переглядів: 93 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: