Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

07:22
Тиждень шкільної бібліотеки

З 2 по 6 жовтня в НВК "Покровський ліцей" проходив Тиждень шкільної бібліотеки. Протягом тижня було проведено багато цікавих та змістовних заходів, на яких діти показали свої знання, вміння, навички та творчі здібності.

З великим задоволенням учні фантазували над малюнками на тему "Якою я хочу бачити обкладинку мого підручника", багато нового і цікавого дізналися на бібліотечному уроці "Як твориться книга", подорожували визначними місцями України у віртуальній відеоподорожі, учні 7-х класів складали ребуси, кросворди до прочитаної книги,

для найменших школярів, учнів перших класів, проведено вікторину "У світі казки чарівної". Учні старших класів створювали буктрейлери до улюбленої книги, для батьків було складено поради "Як заохотити дітей до читання?". У мережі "Фейсбук" проводився флешмоб "Осінній врожай", де діти, батьки та вчителі повинні були написати у коментарях твір та його автора, де є в назві фрукти та овочі.

Проведення Тижня бібліотеки – це чудова нагода привернути увагу учнів до шкільної бібліотеки, сприяти зростанню престижності читання як культурної цінності. Адже недарма говорять: "Якщо дитина читає, то Україна процвітає!"

Переглядів: 81 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: