Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:44
Тиждень зарубіжної літератури

З 13 по 17 лютого у нашому ліцеї пройшов Тиждень зарубіжної літератури. Це ще одна можливість наголосити дітям на важливості читання , ознайомити з літературними новинками (перегляд відео «Книги - ювіляри 2023року»), пригадати улюблених героїв.

Учні 6 – а і 6 – б класів організували челендж «Прочитав книгу сам – запропонуй іншому». Оригінально і креативно підійшли до виконання роботи Кирилова Олександра,Кулікова Ольга, Цюпило Арсеній, Пушна Анна , Шелест Маша(6 - а) та Леоненко Іван (6 - б).

Анонси, реклама, відгуки про улюблені книги створювали учні 6 – в, 10 – б, 11 – а класів. Хочеться відзначити роботи Мельника Олександра, Прудиус Єлізавета, Лабецької Альбіни, Микуліної Анастасії, Дубнянської Анни, Лисенка Олександра, Сподіної Єлізавети.

Учням інших класів було запропоновано взяти участь у фотоквесті «Сторінками улюблених творів». Як і має бути під час гри, у нас є переможці, які правильно, якісно, і швидко впоралися із завданнями. Це: Шульга Мирослава (5 – в),

Удовиченко Ілля (5 - а)

Кісенко Кіра і Заїка Марія (5 - б)

Вакуленко Максим (7 – а)

Мараховський Данило (7 - б)

Онищенко Костянтин (8 -а)

Супрун Софія (8 - б)

Котляр Ілона і Безверха Софія (9 - б)

Соколова Олена (9 - в)

Головань Крістіна (10 - а)

Вітаємо! Вітаємо! Вітаємо!

Та наша щира вдячність абсолютно всім, хто взявся за цю роботу: Каліберді М, Дівончику С, Берлименко А, Громову В, Назаренку Р, Котляру К, Сергієнко Є, Желізняку М, Середович М, Дишлевій К, Корнієнко С, Трофімовій А, Безуглому І, Шелудьку А, Кот Н, Дорощенко К, Дорощенко М,Чопенку К, Лях В, Дрогаловій Д, Нечипоренко Ю, Суржикову О, Джеран М, Пазій Л, Кривов’яз С

Адже ви змусили себе думати, шукати, проявили свої творчі здібності… Та в черговий раз довели, що ЛІТЕРАТУРА – це цікаво і не тільки читання, а й безліч різних умінь, навичок і можливостей. Нам, вашим учителям, було корисно і пізнавально, адже ми теж маємо чому у вас повчити.

Переглядів: 101 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: