Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

12:30
"ВІДКРИТИЙ СВІТ" ЗБИРАЄТЬСЯ ДО КИТАЮ


Китайський Ексімбанк виявив зацікавленість у реалізації Національного проекту "Відкритий світ", у якому вже рік бере участь і наш ліцей

Про це повідомила під час зустрічі з головою Держінвестпроекту Владиславом Каськівим заступник генерального директора по корпоративним операціям Ексімбанку КНР Вень Хун.

"В цьому році українська делегація відвідала Китай, презентувавши Національний проект "Відкритий світ”, який має соціальне спрямування. У нашій країні багато компаній, які здатні втілювати подібні проекти, і ми готові до співпраці в рамках таких ініціатив", - заявила Вень Хун.

Планується, що до кінця серпня буде підписана відповідна тристороння угода між Держінвестпроектом, Ексімбанком Китаю та китайським партнером проекту.

"У нас є завдання – в цьому році розпочати пілотний проект по НП «Відкритий світ», - розповів Владислав Каськів. - Він має охопити 500 шкіл і 20 тисяч учнів. Це означає, що кожен з них вже цієї осені отримає персонального "електронного вчителя", а кожна з цих шкіл буде забезпечена мобільним інтернетом. Також ми створюємо потужний веб-портал, на якому будуть розміщені мультимедійні інтерактивні уроки".

За його словами, у поточному році цей проект буде випробуваний у 7-х класах, а у подальшому він буде розширений як на інші школи, так і на інші класи.

Нагадаємо, що реалізація національного проекту "Відкритий світ" на першому етапі, який триватиме 4 роки, має на меті забезпечити учнів 5-9 класів новітніми мультимедійними технологіями навчання.






За матеріалами: Освіта.ua
Переглядів: 621 | Додав: admin | Теги: технології навчання, Китай, національний проект, відкритий світ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: