Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

14:11
Вітаємо з Великоднем

Людська історія включає в себе незліченну масу найрізноманітніших подій, які так чи інакше впливали на її хід і напрямок її течії. Частина з цих подій з тієї чи іншої причини було зафіксовано нами і передається з покоління в покоління, періодично підштовхуючи нас до тих чи інших процесів переосмислення та переусвідомлення нашої історії, культури і нашого життя.

Одним із важливих свят не тільки в нашій країні, а й в багатьох інших є свято Великодня. Це дрібні вогники свічок навколо церкви, гарно прибрані кошики з паскою, крашанками та іншими стравами великоднього столу, дзвінке і величне «ХРИСТОС ВОСКРЕС!», яке своєю священною силою об’єднує усіх присутніх людей. І якась невимовна радість, що заповнює груди. І почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги.

Великдень – світле свято для кожного українця, а для дітей та батьків це гарна нагода показати свою вправність, майстерність, оскільки вже стало традицією прикрашати нашу школу до цього свята. Вернісаж писанок, поробок, вишиванок, оригінальних композицій відкривається всім, хто завітає до нашої школи протягом святкових днів.

Щиро вітаємо всіх з прийдешнім святом Великодня й бажаємо віри у світле майбутнє, здійснення мрій і великого всеохоплюючого миру!

Переглядів: 520 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: