Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

13:44
Онлайн засідання педагогічної ради

Працювати творчо, креативно, натхненно та наполегливо завжди вміли і вміють педагогічні працівники Покровського ліцею. Воркшоп, засідання ШПМК у формах онлайн та офлайн. А 30 жовтня відбулося онлайн засідання педагогічної ради за темою "Нова українська школа - педагогіка партнерства, основні завдання щодо створення освітнього простору для самореалізації здобувача освіти".

Карабут Н. М., заступник директора з НВР І ст., акцентувала увагу на питанні "НУШ - простір освітніх можливостей", а потім запросила до обговорення вчителів початкової школи: Бойко І. М. - "Педагогіка партнерства як ключовий компонент НУШ"; Пилипенко В. А. - "Методика використання LEGO в освітньому процесі"; Бєльську Т. І. - "Формування здорового способу життя і створення умов для фізичного й психоемоційного розвитку"; Хотюн О. О. - "Застосування інноваційних технологій в освітньому процесі з урахуванням вимог НУШ".

Завдяки використанню хмарової платформи Skype одночасно на зв’язку були 61 педагог опорної школи та філій. Вчителям вдалося розглянути різні форми та методи навчання, обговорити доцільність їх застосування, сформувати розуміння доречності використання їх в освітньому процесі для виховання самоефективної особистості.

Підсумок педагогічної ради підвела директор НВК Каліберда Л. О. Було прийнято відповідні рішення.

Переглядів: 258 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: