Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

10:35
Все про небезпеку!

 Упродовж тижня, із 16 по 20 жовтня, з учнями КЗО «Покровський ліцей» та підрозділів були проведені бесіди з правил безпечної поведінки учнів під час осінніх канікул. Дітям нагадали про все: правила дорожнього руху, протипожежну безпеку,  електробезпеку, поводження з газовими приладами, пічним опаленням та вибухонебезпечними предметами, «Мінну безпеку», правила дій під час сигналів «Повітряна тривога», правила поведінки поблизу водних об’єктів, в лісі,  з бродячими тваринами. Наголошено про здоров’язберігаючі заходи: дотримання правил під час поширення вірусів ГРИПу; отруйні та алергічні реакції від рослин та грибів; шкода від тривалого сидіння за комп’ютером та користування гаджетами; імуннозберігаючі заходи в осінній період. Проведено бесіди про поведінку з незнайомцями, в громадських місцях. Наголошено про заборону фото- та відеофіксацію руху військової  техніки. Наголосили про заборонену перебування на вулиці, в громадських місцях, після 20.00 год., без супроводу дорослих, а також під час дії комендантської години.
      Нагадуємо , що згідно із чинним законодавством України: батьки несуть повну відповідальність за безпеку і життя власної дитини.
Традиційно, до проведення бесід долучилися : спеціаліст з безпечного освітнього середовища Давиденко В.Г. та провідний спеціаліст ДСНС Слюсарь О.О.


 

Переглядів: 58 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: