Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

 
        В школі проходить тиждень світової літератури. Сьогодні було проведено літературну вікторину "Книжкова шафа" серед учнів 7-х класів. Учням пропонувалося п'ять конкурсів - " Теорія літератури", "Угадай письменника", "Чи уважний ти читач?","Фото - запитання" та "Ерудит". Учні продемонстрували глибокі знання з літератури та вміння швидко відповідати на запитання, які з'являлися на екрані. Впевнено перемогла команда учнів 7 - А класу, вчитель світової літератури Ольга Сергіївна Чепіга. А підготувала вікторину Світлана Іванівна Гавриш. Ведучими були учениці 9 - А класу Миленко Даша та Нікольська Саша.

Просмотров: 2184 | Добавил: admin | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)

У Дніпропетровську цього року абітурієнтів буде вп’ятеро менше, ніж торік. Дасться взнаки демографічна "яма" 1994–95 років


Відтак вступна кампанія може перетворитись із боротьби абітурієнтів за місце у виші на боротьбу навчальних закладів за абітурієнта. Вищі навчальні заклади Дніпропетровська суттєво скоротять бюджетні місця. І все ж дефіциту вступників не уникнути.

Школи Дніпропетровська нинішнього року готуються випустити понад 2 тисячі одинадцятикласників. Це кількість бюджетних місць 2010 року у двох вишах Дніпропетровська – металургійному і транспортному університетах. Якщо держзамовлення цього року не скоротити, кажуть у вищих навчальних закладах, то можна залишитись із порожніми навчальними аудиторіями.

Національна металургійна академія України, що в Дніпропетровську, просить профільне міністерство змен ... Читати далі »

Просмотров: 635 | Добавил: admin | Дата: 10.02.2011 | Комментарии (0)