Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

Сьогодні у Покровському ліцеї пройшли заходи до 103 річниці з дня народження В. О. Сухомлинського, українського педагога, гуманіста, дитячого письменника. Педагогічні ідеї та погляди Василя Олександровича залишаються актуальними й донині, що свідчить про глибокий талант та унікальність цієї особистості.

У рамках заходів була оформлена тематична книжкова виставка, проведені читання оповідань «Подорож до світу маленьких казок В. О. Сухомлинського» для учнів початкової школи та години спілкування у 5-11 класах «Доброта – це краса людської душі», уроки на природі. Здобувачі освіти ознайомилися з порадами Сухомлинського, які ... Читати далі »

Просмотров: 203 | Добавил: admin | Дата: 28.09.2021 | Комментарии (0)

28 вересня 2021 року прокурором Покровського відділу Синельниківської окружної прокуратури Павлом Сосницьким за участю класного керівника Ірини Мицик, з нагоди 30-річчя набрання чинності для України Конвенцією ООН про права дитини, у 4-А класі КЗО « Покровський ліцей» проведено урок на тему «Права дитини».

Навчальне заняття пройшло у цікавій дружній атмосфері, з ігровими елементами і переглядом пізнавальних відеороликів. Діти брали активну участь в запропонованих завданнях, відповідали на питання, висловлювали власні думки та судження, а також ставили актуальні для сьогодення запитання.

< ... Читати далі »

Просмотров: 191 | Добавил: admin | Дата: 28.09.2021 | Комментарии (0)