Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

Антуан де Сент-Екзюпері писав: «Ми навчилися літати як птахи, плавати як риби, залишилося навчитися жити як люди". Толерантність, доброзичливість – допомагають зберегти людяність в різних життєвих ситуаціях. Саме на цьому акцентували увагу практичний психолог , соціальний педагог та класні керівники ліцею в заходах, проведених протягом Тижня толерантності з 13 по 17 листопада.

Учні розбиралися, що таке толерантність, яку людину можна назвати толерантною, коли відзначають День толерантності. Цьому сприяли інтерактивні ігри, вікторини, вправи.

Казкова історія «Зоряна країна» допомогла п’ятикласникам вивести рецепт гарних взаємин у колективі – повага до кожного учня класу, вміння бачити і цінувати хороше.

Намагатися зрозуміти людей з особливими потребами, бути терплячими, проявляти співчуття, тобто бути толерантним, вчилися разом з мультиплікаційною історією «Кастрюлька Анатоля».

... Читати далі »

Просмотров: 111 | Добавил: admin | Дата: 17.11.2023 | Комментарии (0)

В рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі, 17 листопада 2023 року в КЗО "Покровський ліцей" та підрозділах було проведено єдиний національний урок “Безпечна дорога додому”. Класні керівники провели бесіди з учнями, де акцентували увагу на проблемах, щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей в процесі дорожнього руху.

... Читати далі »

Просмотров: 112 | Добавил: admin | Дата: 17.11.2023 | Комментарии (0)

Харчування впливає на весь наш організм, причому різні продукти мають різний вплив. Корисна їжа допомагає краще мислити та запам’ятовувати, дає сили на спорт та ігри і навіть впливає на настрій. А ще корисна їжа — це наше здоров’я зараз і в майбутньому.

З метою популяризації знань: про культуру здорового харчування, повноцінний розвиток і зростання школярів, загальне зміцнення організму дітей, з 13 по 17 листопада 2023 року в КЗО «Покровський ліцей» та підрозділах проходив Тиждень культури здорового харчування. Були проведені різноманітні заходи: виховні години «Здорове харчування – запорука здоров’я» (класні керівники 1-11 класів), фоточелленджі «Художнє оформлення корисних страв» (1-4 класи) та «Кулінарні традиції нашої родини» (7-8 класи), онлайн бесіди «Отруйні гриби та рослини. Небезпечні знахідки» (Давиденко В.Г. та Слюсарь О.О.), батьківський всеобуч &laq ... Читати далі »

Просмотров: 123 | Добавил: admin | Дата: 17.11.2023 | Комментарии (0)