Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

Тарас Шевченко завжди актуальний і завжди сучасний. Тому вчителі докладали максимум зусиль, щоб уникати стереотипів, упереджених думок та формувати в здобувачів освіти їх власне ставлення до великого Кобзаря. Адже саме на це були спрямовані всі проведені заходи.

Школярі взяли участь у мовно-літературному калейдоскопі «Садок вишневий коло хати» (6-Б), вікторині "Що ви знаєте про Тараса Шевченка?» (5-Б, 5-В, 7-В), інтелектуально-розважальній програмі «Українська мова від Т.Шевченка до сьогодення» (11-А). Учні 9-А класу працювали над дослідницьким проєктом "Кольоропис долі, життя і творчості великого Кобзаря". Учасниками фотоквесту «Подорож із Т.Шевченком» були учні 5-А класу. Працювали над створенням фотоколажів «Пам’ятники Т.Шевченку у світі» учні 8-Б та 7-Б класів. Школярі 6-А класу розробляли ескіз футболки «Мій Шевченко». Музично - анімаційну презентацію «Топ-10 хітів Шевченка у ви ... Читати далі »

Просмотров: 37 | Добавил: admin | Дата: 09.03.2024 | Комментарии (1)

Щорічно в березні проводяться святкові тижні пам’яті Тараса Григоровича Шевченка. З 04.03 по 08.03.2024 р. у КЗО "Покровський ліцей" та підрозділах пройшли заходи, присвячені Великому Кобзареві.

Учителі та учні початкових класів запросили всіх шанувальників творчості Тараса Шевченка в царство мудрого і красивого, правдивого і цінного, мужнього і доброго слова митця.

Були проведені наступні заходи:

1 - А клас (вчитель Савченко Т.А.) - "Тарас Шевченко. Казки картинної галереї " (школа тітоньки Сови);

1- Б клас ( вчитель Піпа А.В.) - "Подорож віршами Т.Г.Шевченка. Малювання ілюстрацій.";

2 - А клас ( вчитель Мицик І.Є.) - "Вірші Кобзаря з кубиками LEGO.";

2 - Б клас ( вчитель Бойко І. М. ) - " А душа , його , як пісня , у віршах завжди жива ! ... Вшановуємо Тараса Шевченка . " Літературна година . Читання віршів Т.Г. Шевченка ;

2 - В клас ( вчитель Пилипенко В.А.) ... Читати далі »

Просмотров: 26 | Добавил: admin | Дата: 09.03.2024 | Комментарии (0)