Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

Cвіт у якому ми живемо – цікавий та сповнений загадок, розгадати які може «цариця» природничих наук – хімія.

З метою розвитку творчих здібностей учнів у КЗО "Покровський ліцей" з 08.04 по 12.04.2024 року проводився Тиждень хімії. Саме такий тиждень надав можливість вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних та прикладних питаннях усього шкільного курсу.

Учні 7-10 класів мали можливість перевірити свої знання та поглибити їх. Не менш важливою була можливість розвитку навиків спілкування учнів при групових формах роботи. Школярі вчилися працювати в команді та контролювати свою поведінку одночасно з активізацією творчого потенціалу.

Протягом тижня учні 9-11 класів брали участь та відповідали на запитання вікторин: "Вуглеводні", "Навколо галактики з карбоном", та "Впізнай хімічний елемент".

Також школярі переглянули та обговорили фільм : "Одна історія ... Читати далі »

Просмотров: 12 | Добавил: admin | Дата: 15.04.2024 | Комментарии (0)

На своїх уроках учителі математики використовують різні форми й методи, щоб зацікавити учнів та підготувати до життя. Вивчати математику – це відкривати світ можливостей.Арифметика, алгебра, комплексні числа та ймовірність — усе це елементи великої дисципліни, якою є математика. Вона направду формує наше повсякденне життя, тому вона так потрібна нашому світу, а особливо людині. Щоб зацікавити учнів, привити любов до математики, на уроках та позакласних заходах вчителі проводили вікторини, різноманітні ігри, STEM уроки, складали математичні пазли, проходили лабіринти, розв'язували кросворди, відгадували ребуси, виконували творчі роботи, подорожували і т.д...

... Читати далі »

Просмотров: 8 | Добавил: admin | Дата: 15.04.2024 | Комментарии (0)