Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

15:35
" Мотивація в навчальній та виховній діяльності "

У сучасних умовах глобалізаційних світових процесів у багатьох держав загострюються почуття власної ідентичності, що призводить до створення саме національної системи освіти.

В Україні розвиток загальної середньої освіти відбувається в контексті європейських тенденцій реформування шкільних освітніх систем, де акцент робиться на потребах учня в освітньому процесі, тобто дитиноцентризмі.

Професійний розвиток вчителя є центральним елементом в його кар’єрному рості та ефективності навчального процесу.

Темою для сьогоднішньої педради було обрано : " Мотивація в навчальній та виховній діяльності ". Голова педагогічної ради, директор ліцею Людмила Каліберда, розпочала зустріч вступним словом та запросила до розмови творчу групу.

Доповідач – Катерина Дерев’янко, акцентувала увагу на професійний розвиток учителя в умовах Нової української школи, де звернула увагу на поняття професійної ідентичності та мотивацію професійного розвитку педагога.

До обговорення приєдналися вчителі та класні керівники Ірина Мицик, Вікторія Пиркова, Лілія Безугла, які активно використовують мотиваційні вправи в роботі з учнями та батьками.

Учитель музичного мистецтва Тарас Палій провів інтерактивний мотиваційний практикум з елементами гри "Перший мільйон", а завершили вправу ритмічною фізкультхвилинкою.

Основна місія сучасного вчителя - не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед. Як підсумок розмови, були прийняті відповідні рішення. 

Підводячи підсумки, Людмила Каліберда наголосила, коли педагогічний колектив, батьківська громадськість , здобувачі освіти вмотивовані, тільки тоді ми отримаємо бажаний результат і задоволення від навчання та виховання!

Переглядів: 29 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Mike Gate  
0
Hi there

Just checked your pokr-school1.net baclink profile, I noticed a moderate percentage of toxic links pointing to your website

We will investigate each link for its toxicity and perform a professional clean up for you free of charge.

Start recovering your ranks today:
https://www.hilkom-digital.de/professional-linksprofile-clean-up-service/

Regards
Mike Gate
Hilkom Digital SEO Experts
https://www.hilkom-digital.de/

1 Mike Carrington  
0
This service is perfect for boosting your local business' visibility on the map in a specific location.

We provide Google Maps listing management, optimization, and promotion services that cover everything needed to rank in the Google 3-Pack.

More info:
https://www.speed-seo.net/ranking-in-the-maps-means-sales/


Thanks and Regards
Mike Carrington


PS: Want a ONE-TIME comprehensive local plan that covers everything?
https://www.speed-seo.net/product/local-seo-bundle/

Ім`я *:
Email *:
Код *: