Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

09:15
Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану»

Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя.

З метою залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в КЗО «Покровський ліцей» та підрозділах пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану» В рамках тижня, 17 травня, пройшов єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому». Учні під час уроку повторили основні правила безпеки для пішоходів – учасників дорожнього руху, малювали малюнки, відгадували загадки, повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті, переглянули відеоматеріали ( правила поведінки на вулицях і дорогах, правила безпечної поведінки на залізниці, правила використання (носіння) світлоповертальних елементів, надання домедичної допомоги постраждалим ). Вихователь безпеки громади Давиденко В.Г. провів заняття з мінної безпеки для учнів початкових класів.

Бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше здоров’я – це наша відповідальність! Незнання правил дорожнього руху не звільняє від відповідальності!

Переглядів: 91 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0