Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

11:33
Тиждень естетичного виховання

З 27 вересня по 1 жовтня, коли осінь торкається живописними пензлем до природи, під ногами жовто-багряне листя, а в повітрі ніжним намистом вранці колишеться павутинка в росі, у Покровському ліцеї та філіях пройшов Тиждень естетичного виховання під девізом: «Всьому потрібно вчитися. Мистецтво - не виняток».

План Тижня передбачав проведення різних заходів, які сприяли розвитку інтересу дітей до мистецтва, бажанню творити, пізнавати прекрасне. Діти активно брали участь у таких видах діяльності: перегляд мультиплікаційних мюзиклів, створення ритмів шумового оркестру, вебквест «Таємниці античності», уроки «Музичний калейдоскоп» та «Музична мозаїка», вікторина «Наповнимо музикою наші серця», перегляд відеороликів про архітектурні споруди України, майстер - клас з малювання замків та улюбленої тварини.

Протягом тижня на уроках мистецтва панувала творча атмосфера. Діти дізнавалися багато нового про види і жанри мистецтва, слухали музичні твори, споглядали та обговорювали картини митців та створювали власні «шедеври».

Отже, проведені заходи надали можливість учням «відкритися», поділитися своїми емоціями і уявленнями про мистецтво, його історію, усвідомити роль художнього образу, а також виховати культуру почуттів.

Переглядів: 216 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: