Комунальний заклад освіти "Покровський ліцей" Покровської селищної ради Дніпропетровської області
MENU

8 жовтня з нагоди Дня юриста прокурором Покровського відділу Синельніковської окружної прокуратури Павлом Сосницьким за участю соціального педагога Марини Чевюк в 11- А класі КЗО "Покровський ліцей" було проведено урок на тему "Професія юриста".

Учні із зацікавленням слухали розповідь прокурора на дану тему та отримували вичерпні відповіді на свої численні запитання, у тому числі щодо відповідальності за вчинення певних видів кримінальних правопорушень та захисту своїх прав від неправомірних посягань.

... Читати далі »

Просмотров: 183 | Добавил: admin | Дата: 08.10.2021 | Комментарии (0)

З 4 по 8 жовтня в КЗО "Покровський ліцей" проходив тиждень шкільної бібліотеки під гаслом "Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності", головною метою якого було сприяння поглибленню пізнавального інтересу учнів до рідного краю, виховання поваги і шанобливого ставлення до історико-культурної спадщини, пробудженню почуття національної свідомості, любові та поваги до своєї Батьківщини. В ході тижня проводилися літературні вікторини, конкурси, бібліотечні уроки. Особливо цікавою для учнів 1-х класів стала екскурсія до бібліотеки "Подорож чарівними вуличками книжкового містечка". Вони вперше у повному складі прийшли до царства книг, щоб стати читачами. Бібліотекарі провели конкурс на краще знання казок, розповіли, як користуватися бібліотекою, як поводити себе там, що таке читацький докумен ... Читати далі »

Просмотров: 187 | Добавил: admin | Дата: 08.10.2021 | Комментарии (0)